Datum | 23.11.2010 |
Vložil | LU2 |
Titulek | Námořnický "Dezert" |
Ingredience:
- cukr krystal
- máslo
- červené víno
- rum
Postup:
Na pánvičce se nechá při mírných teplotách zkaramelovatět krystalový cukr.
Do takto při pravené sub-ingredience se naleje červené víno (kvalitní krabicové) v množství více než malém.
Červené víno se nechá svařit po dobu nezbytně nutnou.
Pomocí "šufánku" se takto připravené víno rozleje do hrnečku dosti velkém.
Na závěr se přilije dostatečné množství rumu na ochucení a přidá se špetka másla.
Konzumace musí být rychlá, aby nedocházelo ke zdrcnutí másla.
Pokud ochutnáte 2 - 3 hrnečky tohoto "dezertu", tak uvidíte ten fičák co to s Váma udělá
Dobrou chuť :-)